Bedrijfsovername Bouwbedrijf H2 Soest BV

Gepubliceerd:
02-03-23

Met ingang van 1 maart 2023 heeft WBC Bouwgroep Bouwbedrijf H2 Soest BV overgenomen.
Bouwbedrijf H2 Soest BV zocht aansluiting bij een groter bedrijf en WBC was op zoek naar een uitvalsbasis in het midden van het land. De samenwerking tussen beide bedrijven is voor beide partijen een win-winsituatie. 

Met ingang van 1 maart 2023 is de overname van Bouwbedrijf H2 Soest BV door WBC Bouwgroep een feit. Eigenaar Alwin van Breukelen van Bouwbedrijf H2 Soest BV zocht aansluiting bij een groter bedrijf om daarmee de toekomst van zijn bouwbedrijf te waarborgen.

“Ik zocht een geschikte overnamekandidaat om de continuïteit en groei van mijn bedrijf te waarborgen”,
zegt Alwin van Breukelen. De gesprekken met Jelle Hegeman van WBC Bouwgroep waren niet alleen zeer prettig maar ook constructief. Jelle heeft een duidelijke visie voor zijn bedrijf en zocht een geschikte uitvalsbasis in het
midden van het land. Onze bouwactiviteiten zijn verschillend want waar H2 vooral de wat kleinere
nieuwbouw- en verbouwprojecten realiseert, richt WBC zich met name op de grotere maatwerkprojecten. Een prima combinatie!” 

Jelle Hegeman, algemeen directeur van WBC: “Onze klantenkring in het midden en westen van het land breidt zich steeds meer uit. Dit is natuurlijk fantastisch, vooral als blijkt dat opdrachtgevers bij je terug komen. Om aan deze toenemende vraag tegemoet te komen, zocht ik een centraal gelegen uitvalsbasis. Ik ben dan ook erg blij met deze overname en zie het  als een mooie kans voor beide bedrijven.”