Over WBC

WBC is een middelgroot bouwbedrijf met oorsprong in de Achterhoek. Naast luxueuze woningbouw en appartementenbouw realiseren wij hoogwaardige maatwerkprojecten op het gebied van utiliteit, onderwijs, retail en industrie. Wij doen al bijna 70 jaar waar we goed in zijn: bouwen!

Organisatie

De hoofdvestiging van WBC bevindt zich in Winterswijk. Daarnaast hebben we nevenvestigingen in Soest en Nijmegen en een Duitse dochteronderneming: WBC Baugruppe GmbH (gevestigd in Bocholt).

Ons werkterrein beslaat een uitgestrekt gebied, zowel in Nederland als in Duitsland. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het realiseren, transformeren en renoveren van hoogwaardige bouwprojecten binnen diverse vakgebieden.

Het WBC-DNA

Plezier in bouwen zit in het DNA van ons familiebedrijf: bouwen hoort een feestje te zijn. Voor onze klanten en ook voor onze eigen mensen. Het team van WBC staat bekend om hun vakmanschap, toewijding en het plezier waarmee zij bouwwerken realiseren. Onze medewerkers zijn persoonlijk betrokken, enthousiast en denken creatief met klanten mee. Een projectteam met ruime bezetting van getalenteerde mensen vormt de basis van ons succes.

Meer weten over WBC?

Wil je meer informatie over onze werkwijze of een specifiek project? Neem dan contact met ons op via: info@wbc.nl. Of benader een van onze medewerkers direct! 

Directeur Jelle Hegeman van WBC.
Jelle Hegeman
Algemeen Directeur j.hegeman@wbc.nl
Medewerker Eveline Baks van WBC.
Eveline Baks
Personeel & Organisatie werkenbij@wbc.nl
Niels Scholten
Operationeel Directeur n.scholten@wbc.nl
28

Succesvolle projecten per jaar 
Projecten van hoogwaardige kwaliteit waarvan het bouwproces op een prettige wijze en in goed onderling vertrouwen is verlopen. Zo geven wij een positieve draai aan elk bouwproject met een speciale focus op veilige werkomstandigheden. 

75

Talentvolle medewerkers
Onze mensen staan bekend om hun vakmanschap en nuchtere Achterhoekse en Twentse mentaliteit. Het werk is pas af als onze opdrachtgever tevreden is. 

In contact komen met ons?