Over ons

WBC Bouw B.V. is een middelgroot bouwbedrijf met roots in de Achterhoek. Naast luxueuze woningbouw en appartementenbouw realiseren wij hoogwaardige maatwerkprojecten op het gebied van retail, utiliteit en industrie. Wij doen al meer dan 65 jaar waar we goed in zijn: bouwen!

WBC Bouwgroep

WBC Bouwgroep is een zelfstandige bouwonderneming met een hoofdvestiging in Winterswijk, een nevenvestiging in Soest en Nijmegen, en een Duitse dochteronderneming in Bocholt, WBC Baugruppe GmbH. Wij hebben landelijk een sterke positie in maatwerkprojecten maar zijn ook actief in de scholenbouw, theaterbouw en in de gezondheidszorg. 

Het WBC DNA

Medewerkers van WBC staan bekend om hun buitengewoon vakmanschap, inzet en het plezier waarmee ze bouwwerken realiseren. Ze zijn persoonlijk betrokken, enthousiast en denken (technisch en creatief) met de opdrachtgever en kopers mee. Dat zorgt ervoor dat je een gebouw van perfecte kwaliteit krijgt, om in te wonen of in te werken.

Wij denken met je mee

Wij denken van ontwerp en planning tot ontwikkeling, financiering en realisatie met de klant mee. Ons doel is op basis van vertrouwen samen te werken en daarin te excelleren. We hebben een open mind, zijn transparant en voortdurend in beweging: het is geweldig om van niets iets te maken.

Het team van WBC is in staat om flexibel te reageren en kennis, mensen en middelen in te zetten waar ze nodig zijn. Wij realiseren en beheren op passende wijze huisvesting van perfecte kwaliteit. Door ons technisch en creatief oog voor detail maken wij net hét verschil. 

Verwachtingen

Onze kernwaarden geven aan hoe wij met elkaar en met anderen willen omgaan. Ze vormen de basis voor duurzame relaties met onze stakeholders.

Werken bij WBC Bouwgroep betekent plezier.

Bouwen met plezier

Plezier

Wij willen dat het bouwproces, voor een ieder die erbij betrokken is, op een prettige wijze verloopt. Door op een plezierige manier samen te werken halen we het beste in mensen naar boven en dit komt het uiteindelijke resultaat altijd ten goede. Daarom stimuleren wij onze mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, creativiteit en doorzettingsvermogen. 

1
Samen werk je aan unieke bouwprojecten bij WBC.

Samen sta je sterk!

Samenwerken

Ons motto is ‘doe waar je goed in bent, doe het met plezier en doe het samen’. Onze kracht ligt niet zozeer in het realiseren van bouwwerken maar in het bouwen aan relaties. We vinden duurzame relaties enorm waardevol en ‘samenwerken’ is voor ons ook echt samenwerken. We werken samen met onze opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers én met elkaar en willen onszelf elke dag overtreffen omdat onze klant het beste verdient. 

2

Het resultaat

Kwaliteit

De wens van onze klanten staat voorop. Wij denken met de klant mee en geven gevraagd en ongevraagd advies want alles draait om het uiteindelijke resultaat: een hoogwaardige bouwproject dat volledig aan de wensen van onze klant voldoet. Wij zijn een professionele, lerende organisatie die zichzelf continu verbetert en leunen daarom nooit achterover. 

3
28

Succesvolle projecten per jaar 
Projecten van hoogwaardige kwaliteit waarvan het bouwproces op een prettige wijze en in goed onderling vertrouwen is verlopen. Zo geven wij een positieve draai aan elk bouwproject met een speciale focus op veilige werkomstandigheden. 

75

Talentvolle medewerkers
Onze mensen staan bekend om hun vakmanschap en nuchtere Achterhoekse en Twentse mentaliteit. Het werk is pas af als onze opdrachtgever tevreden is. 

In contact komen met ons?

Wil je een van onze medewerkers persoonlijk spreken?

Patrick te Brake
Technisch commercieel manager p.tebrake@wbc.nl
Jelle Hegeman
Algemeen Directeur j.hegeman@wbc.nl
Tom Waalder
Controller t.waalder@wbc.nl