Onze werkwijze

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, of een mix van beide; bij WBC denken we graag met je mee. We geven advies – gewenst en spontaan – én zetten altijd in op topresultaten: hoogwaardige bouwprojecten die onze klanten een glimlach bezorgen.

WBC, daar bouw je mee!

Samenwerken, het leveren van hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk het volledig focussen op veiligheid, zijn naast de rijke ervaring die we met ons meebrengen, de belangrijkste uitgangspunten van de werkwijze van WBC Bouwgroep.

Samenwerken in een bouwteam

Bij veel projecten werken we samen op basis van een bouwteamovereenkomst. In een bouwteam bundelen we de krachten van de opdrachtgever, adviseurs en ons als aannemer. Gezamenlijk streven we naar het perfecte ontwerp dat de klant voor ogen heeft. Door al in een zeer vroeg stadium samen te werken, kan de opdrachtgever optimaal profiteren van de kennis en expertise van de aannemer op het gebied van kosten, kwaliteit en efficiëntie van het bouwplan.

1
Overzicht grote hal Louwman Museum.

Kwaliteit

Of we het nu hebben over een nieuwbouwproject, een bijzonder renovatieproject of een combinatie ervan, ons uitgangspunt is dat ieder project succesvol moet zijn: de wens van onze klanten staat voorop. Wij denken mee en geven gewenst en spontaan advies, want alles draait om het uiteindelijke resultaat: een hoogwaardige bouwproject dat een glimlach bezorgt bij onze opdrachtgevers.

2

Veiligheid

VEILIGHEID wordt bij ons niet voor niets in hoofdletters geschreven. Veiligheid op de bouwplaats gaat boven alles. We willen dat iedereen weer veilig en gezond thuiskomt na zijn of haar werkdag. Veilig werken is dan ook volledig ingebed in onze organisatie en heeft iedere dag de hoogste prioriteit.

3

Referenties

Benieuwd naar hoe het samenwerken met WBC wordt ervaren? Hieronder delen enkele klanten graag hun verhaal!

Taeke Meerveld Winterwarm WBC
“WBC heeft bewezen dat het een gespecialiseerde bouwpartner is. Hun kennis en expertise in combinatie met het vermogen om met creatieve oplossingen te komen, hebben ons bij de bouw van ons nieuwe bedrijfspand veel gebracht.”

Taeke Meerveld – Winterwarm en WinLed

Lees verder
“De kennis van WBC over de Duitse wet- en regelgeving heeft ons als ontwikkelaar enorm ontzorgd.”

Vakantiepark Winterberg

Lees verder
Paardrij bak Rheden
“Ik kan niet anders zeggen dan dat WBC toegewijde medewerkers heeft, want niets was hen teveel.”

Paardrijhal Rheden

Lees verder

Meer weten over samenwerken met WBC?

Wil je meer informatie over het starten van een nieuw project of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via: info@wbc.nl. Of benader een van onze medewerkers direct.

Directeur Jelle Hegeman van WBC.
Jelle Hegeman
Algemeen Directeur j.hegeman@wbc.nl
Medewerker Jurgen Brummelhuis van WBC.
Jurgen Brummelhuis
Hoofd Bedrijfsbureau j.brummelhuis@wbc.nl
Medewerker Tom Waalder van WBC.
Tom Waalder
Controller t.waalder@wbc.nl
28

Succesvolle projecten per jaar
Projecten van hoogwaardige kwaliteit waarvan het bouwproces op een prettige wijze en in goed onderling vertrouwen is verlopen. Zo geven wij een positieve draai aan elk bouwproject met een speciale focus op veilige werkomstandigheden. 

75

Talentvolle medewerkers
Onze mensen staan bekend om hun vakmanschap en nuchtere Achterhoekse en Twentse mentaliteit. Het werk is pas af als onze opdrachtgever tevreden is. 

Meer over ons te weten komen?

WBC Bouwgroep gereedschap op bakstenen.