Nieuw bedrijfspand Winterwarm en WinLed

Referentie

Algemeen directeur Taeke Meerveld van Winterwarm Heating Solutions en WinLed Lighting Solutions vertelt over de samenwerking met WBC.

Meedenken en uitvoeren

“In 2022 heeft WBC Bouwgroep een nieuw bedrijfspand gerealiseerd voor Winterwarm Heating Solutions en WinLed Lighting Solutions in Winterswijk. We kijken met veel plezier terug op deze periode want de samenwerking met WBC is erg prettig verlopen. Wat WBC onderscheidt, is hun actieve betrokkenheid bij het verwezenlijken van onze ideeën. In elke fase dachten ze met ons mee, of het nu ging om kostenbesparingen of optimalisaties, iedere keer weer wisten ze ons te verrassen. Naast het meedenken over het ontwerp van ons nieuwe bedrijfspand, de constructies en functionaliteit, hebben ze in het voortraject ook hun kennis en expertise ingezet bij het realiseren van onze wensen ten aanzien van duurzaamheid en milieu.”

 

Duurzaam in de kern

“Als directie wilden we graag een zo duurzaam mogelijk pand, passend bij de groene omgeving. In samenwerking met WBC kozen we voor een projectaanpak volgens de BREEAM-standaarden, wat resulteerde in een ‘outstanding’-certificaat, de hoogst haalbare score. WBC dacht hier perfect met ons mee. Bij Winterwarm produceren we hoogwaardige luchtverwarmingssystemen, die we uiteraard grondig testen. De warmte die hierbij vrijkomt, wordt nu teruggewonnen en gebruikt om onze bedrijfshal te verwarmen. Een mooie besparing op stookkosten én vermindering van onnodige uitstoot, mede dankzij de expertise van WBC.

WBC heeft bewezen dat het een gespecialiseerde bouwpartner is. Hun kennis en expertise in combinatie met hun vermogen om met creatieve oplossingen te komen, hebben ons bij de bouw van ons nieuwe bedrijfspand veel gebracht.”

Meer weten over dit project?1