WBC Soest

Wij zijn WBC Bouwgroep en we doen al meer dan 65 jaar waar we goed in zijn: bouwen! We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige maatwerkprojecten op het gebied van woningbouw, retailbouw, utiliteitsbouw en industriebouw. Onlangs hebben we onze nieuwste vestiging in Soest geopend. Bekijk de actuele vacatures hieronder.

Versterking gezocht!

Voor onze vestiging in Soest zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je interesse om deel uit te maken van ons enthousiaste team, mee te werken aan unieke projecten én bij te dragen aan de groei van WBC Soest? Reageer dan op een van de bovenstaande vacatures!

Over ons

WBC Bouwgroep heeft een hoofdkantoor in Winterswijk en beschikt over vestigingen in Nijmegen en Bocholt (Duitsland). Met trots zijn we al vele jaren actief in de regio Soest. Dit heeft ons gemotiveerd om het bouwbedrijf H2 Soest BV in Soest over te nemen. Door deze nieuwe toevoeging aan de WBC-groep kunnen we onze dienstverlening verder optimaliseren en beter inspelen op de groeiende vraag van opdrachtgevers in deze regio.

Ben je benieuwd naar onze voltooide projecten? Bekijk bijvoorbeeld het bijzondere Landhuis D’Orangerie in Laren, of het woningbouwproject Hart van Naarden, met 21 unieke stadswoningen.

Werk jij mee aan ons volgende bouwproject?