WBC Bouwgroep Soest

Wij zijn WBC Bouwgroep en we doen al meer dan 65 jaar waar we goed in zijn: bouwen! We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige maatwerkprojecten op het gebied van woningbouw, retailbouw, utiliteitsbouw en industriebouw. Daarnaast kun je ook op ons rekenen voor renovaties en onderhoud. Onlangs hebben we onze nieuwste vestiging in Soest geopend.

Kom jij ons versterken?

Voor onze vestiging in Soest zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je interesse om deel uit te maken van ons gezellige team, mee te werken aan onze unieke bouwprojecten én bij te dragen aan de groei van ons bedrijf in de regio? Bekijk dan de beschikbare vacatures hieronder!

Over WBC Bouwgroep

WBC Bouwgroep heeft een hoofdkantoor in Winterswijk en heeft daarnaast vestigingen in Nijmegen en Bocholt (Duitsland). We zijn met trots al vele jaren actief in de omgeving van Soest. Dat was voor ons de reden om hier ook een vestiging te openen! Deze nieuwe vestiging stelt ons in staat om onze dienstverlening nog beter uit te voeren én om te voldoen aan de toenemende vraag van opdrachtgevers in deze regio.

Ben je benieuwd naar voltooide projecten? Bekijk bijvoorbeeld het bijzondere Castellum Hoge Woerd in Utrecht, of het woningbouwproject Hart van Naarden, met 21 unieke woningen.

Lees ook het nieuwsbericht over de nieuwe vestiging en de overname van Bouwbedrijf H2 Soest BV.

Werk jij mee aan ons volgende bouwproject?