Welkom bij WBC uit Soest

Wij zijn WBC, dé specialistische bouwpartner. Al bijna 70 jaar doen we waar we goed in zijn: bouwen! Onze expertise ligt in hoogwaardige maatwerkprojecten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, renovaties en transformaties.

Over WBC Bouwgroep

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Winterswijk en daarnaast hebben we vestigingen in Nijmegen en Bocholt (Duitsland). Met trots zijn we al vele jaren actief in de regio Soest. Dit heeft ons gemotiveerd om in 2023 Bouwbedrijf H2 Soest BV over te nemen. Door deze nieuwe toevoeging aan de WBC Bouwgroep kunnen we onze dienstverlening verder optimaliseren en beter inspelen op de groeiende vraag van klanten in deze regio.

Ben je benieuwd naar onze voltooide projecten in de regio van Soest? Bekijk bijvoorbeeld het indrukwekkende Landhuis D’Orangerie in Laren, of het project Hart van Naarden, met 21 unieke stadswoningen.

Vacatures WBC Bouwgroep in Soest

Het team van WBC Bouwgroep zoekt versterking! Heb jij interesse om deel uit te maken van een enthousiaste groep collega’s, te werken aan unieke bouwprojecten én bij te dragen aan de groei van WBC in de regio? Reageer dan op een van de vacatures.

Werk jij mee aan ons volgende bouwproject?