Stages bij WBC

Wil je graag ervaring opdoen en werken aan unieke bouwprojecten? Kies dan voor een stage bij WBC Bouwgroep uit Winterswijk! We werken geregeld samen met stagiaires van het Graafschap College, Hogeschool Saxion en de HAN. Bovendien zijn wij aangesloten bij Bouwmensen Gelderland Oost, zo kun je ook een leerplek bij ons regelen.

Onze actuele stages en leerplaatsen

WBC stage werken werkplaats hout.

Waarom een stage bij WBC?

Gezelligheid, teamwork en veel toffe bouwprojecten om aan te werken! Of je nu wilt werken op ons hoofdkantoor in Winterswijk of op een van de bouwlocaties door het hele land (of een combinatie van beide), bij WBC bieden we altijd een aantrekkelijke stageplek. Als stagiair maak je deel uit van een hecht team van 75 medewerkers. Je krijgt een volwaardige rol binnen een projectteam en werkt nauw samen met experts die jou graag begeleiden in jouw ontwikkeling. Veel studenten hebben na hun stage ook een vaste baan bij WBC gevonden!

Kom in contact!

Ben je enthousiast geworden om stage te lopen bij ons? Heb je vragen over een (afstudeer)onderzoek of andere stage die niet hierboven vermeld staat? Neem dan contact op met Eveline Baks.

Je kunt haar bellen of een bericht sturen via WhatsApp op het nummer: 06-59880449. Of klik hier om direct een appje te sturen!

Medewerker Eveline Baks van WBC.
Eveline Baks
Personeel & Organisatie werkenbij@wbc.nl
Wie weet werk jij binnenkort mee aan onze bouwprojecten!

Erkend leerbedrijf

WBC is al sinds 2015 een Erkend leerbedrijf. Daar zijn we trots op! Onze experts zetten zich dagelijks in om stagiaires te begeleiden in verschillende functies zoals: projectleider, werkvoorbereider, calculator, timmerman, uitvoerder en metselaar.