Aan de slag met WBC

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, of een mix van beide; bij WBC denken we graag met je mee. We geven advies – gewenst en spontaan – én zetten altijd in op topresultaten: hoogwaardige bouwprojecten die onze klanten een glimlach bezorgen.

Referenties

Benieuwd naar hoe het samenwerken met WBC wordt ervaren? Hieronder delen enkele van onze opdrachtgevers graag hun verhaal.

“WBC heeft bewezen dat het een gespecialiseerde bouwpartner is. Hun kennis en expertise in combinatie met het vermogen om met creatieve oplossingen te komen, hebben ons bij de bouw van ons nieuwe bedrijfspand veel gebracht.”

Taeke Meerveld – Winterwarm en WinLed

Lees verder

Onze werkwijze

Samenwerken in een bouwteam, het leveren van hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk het volledig focussen op veiligheid, zijn naast de rijke ervaring die we met ons meebrengen, de belangrijkste uitgangspunten van de werkwijze van WBC Bouwgroep.

Samenwerken in een bouwteam

Bij veel projecten werken we samen op basis van een bouwteamovereenkomst. In een bouwteam bundelen we de krachten van de opdrachtgever, adviseurs en de aannemer. Samen zetten we ons in om het perfecte ontwerp te realiseren waar de opdrachtgever van droomt. Door al in een zeer vroegtijdig stadium samen te werken, kan de opdrachtgever volop gebruik maken van de kennis en expertise van de aannemer op het gebied van kosten, kwaliteit en efficiëntie van het bouwplan.

1
Museum Louwman, gebouw door WBC.

Kwaliteit

Of we het nu hebben over een nieuwbouwproject, een bijzonder renovatieproject of een combinatie ervan, ons uitgangspunt is dat ieder project succesvol moet zijn: de wens van onze klanten staat voorop. Wij denken met de klant mee en geven gewenst en spontaan advies, want alles draait om het uiteindelijke resultaat: een hoogwaardige bouwproject dat een glimlach bezorgt bij onze opdrachtgevers.

2
WBC bouwplaats veiligheid voorop

Veiligheid

VEILIGHEID wordt bij ons niet voor niets in hoofdletters geschreven. Veiligheid op de bouwplaats gaat boven alles. We willen dat iedereen weer veilig en gezond thuiskomt na zijn of haar werkdag. Veilig werken is dan ook volledig ingebed in onze organisatie en heeft iedere dag de hoogste prioriteit.

3

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen realiseren?

Neem gerust contact met ons op. De specialisten van WBC denken graag met je mee!

Patrick te Brake
Technisch commercieel manager p.tebrake@wbc.nl
Jurgen Brummelhuis
Hoofd Bedrijfsbureau j.brummelhuis@wbc.nl
Jelle Hegeman
Algemeen Directeur j.hegeman@wbc.nl
28

Succesvolle projecten per jaar
Projecten van hoogwaardige kwaliteit waarvan het bouwproces op een prettige wijze en in goed onderling vertrouwen is verlopen. Zo geven wij een positieve draai aan elk bouwproject met een speciale focus op veilige werkomstandigheden. 

75

Talentvolle medewerkers
Onze mensen staan bekend om hun vakmanschap en nuchtere Achterhoekse en Twentse mentaliteit. Het werk is pas af als onze opdrachtgever tevreden is. 

Meer over ons te weten komen?

WBC Bouwgroep gereedschap op bakstenen.