De werkwijze van WBC

Werkwijze

Wij werken veel samen op basis van een bouwteamovereenkomst. Dit is een samenwerking tussen opdrachtgever, diens adviseur(s) en de aannemer. Het doel van de samenwerking is het tot stand brengen van een ontwerp van het door de opdrachtgever gewenste project. Door al in een zeer vroegtijdig stadium samen te werken, kan de opdrachtgever volop gebruik maken van de kennis en expertise van de aannemer op het gebied van kosten, kwaliteit en efficiency van het bouwplan.

Veiligheid voorop

Veiligheid

VEILIGHEID wordt bij ons niet voor niets in hoofdletters geschreven, veiligheid op de bouwplaats gaat boven alles. We willen dat iedereen weer veilig en gezond thuiskomt na zijn of haar werkdag. Veilig werken is dan ook volledig ingebed in onze organisatie en heeft iedere dag onze hoogste prioriteit. 

1

Samenwerken in bouwteam

Bouwteam

Samen sta je sterk, daarom werken wij vaak samen in bouwteam. Dit projectgebonden samenwerkingsverband tussen verschillende partijen heeft tot doel gezamenlijk tot een uitvoeringsgericht ontwerp te komen dat uiteindelijk wordt gerealiseerd. Hierin ligt onze kracht: we realiseren niet alleen bouwwerken maar bouwen ook aan onze relaties! 

2

Het resultaat

Kwaliteit

Of we het nu hebben over een nieuwbouwproject, een renovatieproject of een combinatie ervan, ons uitgangspunt is dat ieder project succesvol moet zijn: de wens van onze klanten staat voorop. Wij denken met de klant mee en geven gevraagd en ongevraagd advies want alles draait om het uiteindelijke resultaat: een hoogwaardige bouwproject dat volledig aan de wensen van onze klant voldoet. Wij zijn een professionele, lerende organisatie die zichzelf continu verbetert en leunen daarom nooit achterover. 

3

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen realiseren?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord! 

Jurgen Brummelhuis
Hoofd Bedrijfsbureau j.brummelhuis@wbc.nl
Patrick te Brake
Technisch commercieel manager p.tebrake@wbc.nl
28

Succesvolle projecten per jaar
Projecten van hoogwaardige kwaliteit waarvan het bouwproces op een prettige wijze en in goed onderling vertrouwen is verlopen. Zo geven wij een positieve draai aan elk bouwproject met een speciale focus op veilige werkomstandigheden. 

75

Talentvolle medewerkers
Onze mensen staan bekend om hun vakmanschap en nuchtere Achterhoekse en Twentse mentaliteit. Het werk is pas af als onze opdrachtgever tevreden is. 

Meer over ons te weten komen?